Baba

Hozd magad formába a szülés után: 5 problémára 5 megoldás! (x)

A gyermekszülés csodálatos, de közben eléggé megviseli a női szervezetet: túlsúly, kialvatlanság miatti fáradt arcbőr, hajszálerek a lábakon. A modern technológia azonban már talált megoldást a legtöbb problémára. Sánta Jennifer, a Fit Club Zugló kozmetikusa azt mutatja meg, milyen módszereket kínál, hogy ismét fiatalossá, karcsúvá és vonzóvá váljék a kismama.

A terhesség és a szoptatás ideje alatt egy kozmetika még nem igazán tud tenni az édesanyákért, ám utána máris számos kezelés kínálkozik.


1. Gyors megoldás a terhességi pluszkilók eltüntetésére
A várandósság alatt felszedett néhány kilóra megoldás lehet a kavitációs zsírbontás, amely jelentősen gyorsítja a folyamatot, és ráadásul elég heti egy alkalommal részt venni a kezelésen. Mindezt kismamáknak kardioedzéssel és infraszaunával kell kombinálni a hatékonyabb alakformálás érdekében. Az infraszauna méregtelenítés szempontjából és anyagcsere-gyorsítás szempontjából is kiváló, ráadásul addig az anyuka megpihenhet kissé a csöndben – teszi hozzá Sánta Jennifer.

2. Kialvatlanság, hosszú éjszakák = fáradt szemek
A minden kismamára jellemző kialvatlanság az anyukák arcára is íródik beesett, táskás, fáradt szemek formájában.

Ilyen esetekben a Fit Club Zugló kozmetikájában elérhető Mátrix RF arcfiatalító kúra lehet a segítség. A lifting hatású kezeléssorozat eredménye hamar megmutatkozik, az enzimes hatóanyag bevitellel tovább fokozhatjuk a kezelés látványosságát. A kezelés 15 000 Ft/alkalom áron érhető el, és heti 1-2 alkalommal javasolt.

3. Szőrnövekedés
A várandósság alatti hormonváltozások hatással lehetnek a szőrzet növekedésére is. Ha ez nem áll vissza a normális szintre a babba megszületése után, akkor a végleges, lézeres szőrtelenítés a megoldás.

4. Hajszálerek
Sok kismama tapasztalja a terhesség alatt, hogy zavaró hajszálerek alakulnak ki a lábán, esetleg az arcán a megnövekedett terhelés és igénybevétel miatt. Mindezekre nincs más megoldás, mint a Fit Club Zugló lézeres hajszálérkezelése.

5. Májfoltok
A hormonváltozások miatt zavaró sötétebb foltok, úgynevezett májfoltok alakulhatnak ki. Akinél megmaradnak, az is nyom nélkül el tudja tüntetni az arcáról, dekoltázsáról SSR bőrrejuvenációs kezeléssel, amely egyébként felfrissíti, teltebbé teszi az arcbőrt, így a kialvatlanságra is hatásos.


Keressen minket kismamáknak ajánlott kezeléseinkért!

Fit Club Zugló

www.fit-club.hu

https://www.facebook.com/fitclubzuglo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top