Baba

Hogyan védd a babád bőrét nap mint nap? (x)

A babák bőre rendkívül puha és érzékeny, a babapopsi bőre vékonyabb és pH-értéke magasabb, mint a felnőtteké. Különösen hajlamos az irritációra, például a pelenkakiütésre.

A BEPANTHEN BABY KENŐCS KETTŐS HATÁSSAL BÍR:

1. VÉDI KISBABÁD BŐRÉT A KIÜTÉSSEL SZEMBEN
A Bepanthen Baby kenőcs átlátszó, légáteresztő réteget képez a bőrön, amely megvédi az olyan irritáló tényezőktől, mint a pelenkán belüli nedvesség, ugyanakkor engedi a kipirosodott bababőr szabad légzését.
2. DEXPANTENOL TARTALMA ELŐSEGÍTI A KISBABA ÉRZÉKENY BŐRÉNEK REGENERÁLÓDÁSÁT
Hatóanyaga a dexpantenol, amely bőrbe jutva a természetes gyógyulási folyamatokat segítő B5-vitaminná alakul át. Segít megőrizni a bőr megfelelő hidratáltságát, és megakadályozza a kiszáradást, aminek köszönhetően a bőr puha és finom tapintású lesz.

A Bepanthen Baby kenőcs megfelel a pelenkakiütés elleni ideális termék 7 aranyszabályának:*
1. Nem tartalmaz potenciálisan toxikus vagy nem dokumentált eredetű és biztonságú anyagot.
2. Biztosítja a bőr megfelelő nedvességtartalmát.
3. Nem tartalmaz felesleges összetevőt.
4. Nem tartalmaz illatanyagot vagy más irritatív anyagot.
5. Nem tartalmaz tartósítószert.
6. Nem tartalmaz fertőtlenítő hatású összetevőt. (A baktériumok nem járulnak hozzá a pelenka okozta bőrgyulladás kialakulásához, ezért fertőtlenítő hatású összetevők jelenlétére nincs szükség. Alkalmazásuk zavarja a bőr mikroflórájának helyes működését, amely a bőr védelmi mechanizmusának lényeges eleme.)
7. Hatékonyságát csecsemőkön végzett klinikai vizsgálatok bizonyítják.

ÉS VAJON MIÉRT IS JÓ MINDKETTŐTÖK SZÁMÁRA A BEPANTHEN BABY KENŐCS?
Mert nemcsak kisbabád popsijáról, de mellbimbód érzékeny bőréről is gondoskodhatsz szoptatás alatt. Használj Bepanthen Baby kenőcsöt, amely védelmet nyújt mindkettőtöknek, hogy igazán különleges pillanatokat tölthessetek együtt!


A Bepanthen® Baby kenőcs kozmetikum.
Forgalmazza: Bayer Hungária Kft., 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top