Baba

Több ezer Barbie babával él a 41 éves férfi

A háza falait már teljesen elborítják a Barbie babák, ő azonban képtelen leállni a gyűjtéssel.

Saját magát csak Barbie-emberként emlegeti a 41 éves Stanley Colorite, amire minden alapja meg is van, ugyanis több, mint 2000 Barbie baba és mintegy 1000 darab Ken tulajdonosa.

Több ezer Barbie babával él a 41 éves férfi

A floridai férfi 1997-ben vette meg az első Barbie-ját, majd hamarosan teljesen rákattant a gyűjtésre. A mai napig is havonta nagyjából 20 babával bővíti a gyűjteményét, de megvesz minden mást is, amire Barbie neve van írva, a ruháktól és ékszerektől kezdve a bútorokig. Évente nagyjából 30 000 dollárt, vagyis közel 7 millió forintot költ a hobbijára. Gyűjteményének legdrágább darabja egy 975 dollár értékű, limitált szériás Barbie. Elismeri, hogy megszállott, de mint mondta, egyszerűen nem képes leállni a gyűjtéssel.

Több ezer Barbie babával él a 41 éves férfi

A babák többségét az eredeti csomagolásában őrzi: ezekkel “tapétázta ki” hétszobás háza falait. Bár a gyűjteménye lenyűgöző, mégsem ő birtokolja magánszemélyként a világ legtöbb Barbie babáját, a rekordot ugyanis egy német nő, Bettina Drofmann tartja 15 000 darab Barbie-val.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top