Baba

Egy anya megindító üzenete a szoptatásról, amit gyűlöl, de az egyik legjobb dolognak tart a világon

Fia első születésnapján megható üzenetet posztolt Facebook-oldalán az anyuka.

A névtelen író az üzenetben elmondja, milyen viszontagságokkal kellett megküzdeni a szoptatás miatt az elmúlt egy évben. A családtagjai próbálták az anyát lebeszélni a szoptatásról egy idő után, azzal az indokkal, hogy pszichikailag károsítja fiát, nehezítve őt a függetlenedéstől.

Más anyákkal hasonlítottak össze, hogy némelyikük csak 4 hónapig szoptatta a gyerekét, én meg 20 éves korában is ezt fogom tenni. 

Mikor a nő elhatározta, hogy szoptatás helyett mellszívó pumpát fog használni, szintén nem aratott nagy sikert családja és barátai körében. Volt, hogy a saját lakásában átküldték egy másik szobába, amikor tejet akart pumpálni a melléből. Fia születésnapja közeledtével az anya rettegett, hogy a kapcsolatuk teljesen meg fog változni.

Forrás: Facebook/Breastfeeding Mama Talk

Álomba sírtam magam a születésnapja előtti éjszakán. Azt gondoltam, nagy változás lesz a másnap, de szerencsére ugyanolyan tündérien néz ki, ugyanaz a vöröses haj, ugyanolyan álmodozó kék szemek néznek vissza rám.

Az anya azzal fejezi be levelét, hogy a legdurvább kritikák ellenére is megérte ez a fajta kötődés gyermekével. Szerinte a szoptatás az egyik legnagyszerűbb dolog az életében, amit a legjobban gyűlölt, de nagyon bánkódni fog, amikor vége lesz.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top