Baba

Életveszélyes dologra figyelmeztet az anya, akinek meghalt a másfél éves kislánya

A gyerek megfulladt az ágyban, mert a bébiőr kábele rátekeredett a nyakára.

Megfulladt egy másfél éves kislány, miután a bébiőr kábele rátekeredett a nyakára. A kis Jessicára az édesapja talált rá a babaágyban, nem sokkal azután, hogy a gyereket letette délután aludni.

A kislányt hiába szállították kórházba, már nem lehetett megmenteni. A tavaly októberben történt tragédiáról annyi derült ki, hogy a gyerek valahogyan ki tudta húzni a szekrény mögött futó babafigyelő monitor kábelét, amely így rátekeredhetett a nyakára. Egyébként egy 150 fontos (56 ezer forintos) Motorola készülékről van szó.

Jessica 31 éves édesanyja most a többi szülőt figyelmét szeretné felhívni, hogy ne forduljon elő hasonló szörnyűség senkivel. Még a helyszínre érkező rendőr is megdöbbent a szerencsétlenségen, ugyanis otthon nála is hasonlóan volt elhelyezve a bébiőr.

A család azt is kifogásolja, hogy semmilyen segítséget nem kaptak a gyászukban. Ha valaki elvetél, halva születik a gyereke, vagy rákban meghal, ingyenes tanácsadásra jogosult, de ők semmilyen támogatást nem kaptak, miután meghalt a kislányuk.

(Metro)

(Illusztráció: Istockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top