Baba

Clooney-ék lehetnek Meghan és Harry gyermekének keresztszülei

Vilmos herceg valószínűleg nem lesz Harryék gyermekének keresztszülője, a Clooney házaspárnak viszont nagy esélye van rá.

Meghan hercegné és Harry herceg hamarosan születendő babájával kapcsolatban a legváltozatosabb kérdésekben találgatnak, kezdve attól, hogy mikor születik, és hogy fogják hívni, egészen addig, hogy mennyi idősen kopaszodik meg.

Népszerű téma persze az is, hogy vajon kik lesznek a keresztszülei. Ami valószínűnek tűnik, hogy bár Harry herceg és bátyja között nagyon szoros a kapcsolat, mégsem Vilmos lesz a születendő gyermek keresztapja. A brit királyi családban ugyanis nem szokás közeli rokonokat felkérni keresztszülőnek, Harry herceg sem lett a testvére egyik gyermekének sem keresztapja. A hagyományok szerint inkább barátok vagy távolabbi rokonok szoktak lenni a keresztszülők.

(Getty Images)

Meghannek és Harrynek jó néhány világsztár barátja van, így könnyen lehet, hogy közülük kerülnek majd ki gyermekük keresztszülei. Szóba jöhet többek között George és Amal Clooney, akikkel a hercegi pár köztudottan nagyon jóban van, és az esküvőjükön is részt vettek. Igaz, olyan cikkek is napvilágot láttak, melyek szerint Clooney-ék nem vállalnák a keresztszülőséget, mivel nagyon elfoglaltak.

A potenciális keresztszülők közt van még Meghan közeli barátnője, a kanadai celebstylist Jessica Mulroney, Serena Williams, de  Harry herceg egyik legjobb barátja, Jake Warren, illetve Eugénia hercegnő és Zara Tindall is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top