Baba

A melbourne-i reptéren felejtettek éjszakára három kisgyereket

A három gyerek kartondobozokon aludt, mert a gépük nem tudott továbbmenni.

Az ausztráliai Brisbane-ből Sidney-be tartott az a repülőgép, amely a rossz időjárás miatt nem tudott időben célhoz érkezni, és éjszakára a melbourne-i reptéren szállt le. A gép utazott három kisgyerek is, köztük a nagyszüleihez tartó, kilencéves John Meredith. Szülei megkérték a légiutas-kísérőket, hogy figyeljenek oda Johnra, mert a fiúnak nem sokkal korábban kisebb szívműtéte volt.

A kisfiú korábban sosem repült egyedül, ezért a szülők különösen aggódva figyelték a gép helyzetét mutató applikációt, amely azonban egyszer csak nem mutatta tovább a Sidney-be tartó járat adatait. Az anya ezek után üzeneteket kapott a légitársaságtól arról, hogy a fiú a melbourne-i reptéren van, és McDonald’s-vacsorát kapott. A szállásáról ugyanakkor egy szót sem írtak.

Forrás: Daily Mail Supplied

Mint kiderült, azért, mert John és két újdonsült barátja egy félreeső raktárban aludtak, kartondobozok között. A képek alapján viszont nem érezték rosszul magukat. A repülő másnap rendben megérkezett Sidney-be. John anyja mindenesetre felháborodott, a légitársaság pedig elnézést kért.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top