Baba

Kisbabájával repült, füldugót osztogatott utastársainak a jó fej anyuka

Az anyuka cukorkával és füldugókkal próbálta elviselhetőbbé tenni az utasok számára a repülőutat arra az esetre, ha kisbabája üvölteni kezdene.

Egy kisbabával együtt utazni a repülőn nemcsak az utasoknak lehet kínszenvedés, hanem a szülőknek is. Hiszen mégiscsak ők fogják a fejüket az esetleg üvöltő gyerekük miatt!

Egy anyuka kitalálta, hogyan kérjen előre elnézést és nyerje meg az utastársai jóindulatát: felszállás előtt „túlélőcsomagokat” osztott szét, arra az esetre, ha a gyereke visítani kezdene. A csomagokhoz egy kis cetlit is mellékelt, amire a kisbaba nevében írt üzenetet:„Hello, a nevem Junwoo, 4 hónapos vagyok. Kicsit félek, mert most repülök először, ezért lehet, hogy sírni fogok. Próbálok halk lenni, de nem ígérhetek semmit, kérem, nézzék el nekem…”

Bár az utasokat meghatotta a gesztus, a netezők szerint elég szomorú, hogy erre van szükség ahhoz, hogy megértéssel forduljunk egymáshoz.

Kiemelt kép: Dave Corona / Facebook

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top