Baba

A „világ legjobb bébiszitterei”: a seriffhivatal munkatársai vigyáztak szolgálatban lévő társaik gyerekére

A dél-karolinai Greenwill County rendfenntartói megmutatták, hogy tudják, mi az a bajtársiasság. Amikor kiderült, hogy kollégáik nem tudják elhozni kisfiukat a bölcsiből, azonnal a segítségükre siettek.

A dél-karolinai Greenwill County seriffhivatalának munkatársai nem mindennapi példát mutattak emberségből – írja a Yahoo Lifestyle. A derék rendfenntartók múlt szerdán habozás nélkül beugrottak bébiszittelni két kollégájuk kisfiát, miután kiderült, hogy a beosztásuk miatt nem tudják elhozni a bölcsődéből.

Fotó: Facebook

Corey és Jenn Chadwicket ugyanarra az időpontra osztották be járőrözni. Szerencsére, Corey szakaszának hadnagya azonnal felajánlotta, hogy elmegy a kis Reaganért, és vigyáz rá, amíg a szülei dolgoznak. „A rendfenntartók testvérként tekintenek egymásra – írta Facebook-oldalán a Greenville County-i seriffhivatal. – Ott segítünk a bajtársainknak, ahol tudunk.”

Jenn Chadwick, aki a Greenville City-i rendőrségen dolgozik, a portálnak nyilatkozva azt mondta, hogy férje szakaszában egészen kivételes emberek dolgoznak, akik Reagan megszületése óta önzetlenül támogatják őket. „Nehéz megfogalmaznom, milyen nagyra tartom a seriffhivatalt, különösen Corey szakaszát” – hangoztatta a nő.

Véleményét a férje is osztja. „Ezek a srácok olyanok, mintha családtagok lennének… Úgy törődnek a családommal, mint a sajátjukkal” – jelentette ki.

A seriffhivatal Facebook-posztjára több százan reagáltak. „A világ legjobb bébiszitterei” – írta egyikük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top