Baba

1 perc alatt megszülte gyerekét egy amerikai édesanya

Ami még jól is jöhetett volna, ha a kórházban van, nem pedig otthon, teljesen egyedül.

Tíz perc – mindössze ennyi időbe telt a magzatvíz elfolyásától számítva, hogy az immár kétgyerekes Melissa Dawson megszülte a kislányát.

A New Jersey-i édesanya éppen egyedül volt otthon, amikor megindult a szülés, férje ugyanis éppen a 20 percnyi távolságra élő nagyszülőkhöz vitte el az első gyereküket. A dolgok olyan gyorsan zajlottak, hogy Dawsonnak arra sem volt ideje, hogy felhívja a mentőket, ehelyett egyedül világra hozta a gyereket. Maga a szülés elmondása szerint alig 1 percbe telt, és csak három méhösszehúzódással járt. Az édesanya végül a férjét hívta, aki azonnal értesítette az egyik szomszédot, és természetesen a mentőket, akik rátörték az ajtót az anyukára.

A babát és az édesanyát kórházba szállították, de alig két nappal később haza is engedték őket. Nagyon éles váltás volt ez azután, hogy az első gyereknél Dawson 43 órán keresztül vajúdott.

Erősebb, mint gondoltam. Ez az élmény megtanított arra, hogy még jobban szeressem, tiszteljem, és becsben tartsam a feleségemet

– nyilatkozta a büszke férj.

A kislányt Bria Belle-nek nevezték el, ami annyit jelent: erős szépség.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top