Baba

Így nézne ki, ha egy 6 hónapos kisfiú ugyanazt csinálná, mint az apukája – zseniális fotók

Szürreális és borzasztó vicces képeket photoshoppolt az apuka a 6 hónapos fiáról, ahogy a gyerek autót szerel, füvet nyír vagy borotválkozik.

A New Jersey államban élő 31 éves Matt MacMillan nem akarta elkészíteni az unalomig ismert babafotókat nemrégiben született fiáról, ezért zseniális ötlettel állt elő.

Olyan képeket készített a most 6 hónapos Ryanről, amelyeken a gyerek tipikus férfias munkák és tevékenységek közben látható. Autót szerel, borotválkozik, füvet nyír, horgászik, súlyt emel, és felvágja az ünnepi pulykasültet.

Persze a kétgyerekes apa nem adott fejszét vagy borotvát a fia kezébe, hanem Photoshoppal készítette el a meghökkentő képeket. Ez mondjuk nem volt mindenki számára nyilvánvaló, az apa több dühös kommentet is kapott, mert azt hitték, a jelenetek valódiak.

A kreatív ötlet egyébként onnan jött, hogy Ryan 9 héttel korábban született meg a vártnál, csupán 1,3 kiló volt, amikor világra jött. Azóta minden rendben van vele, szülei pedig azzal vicceltek, hogy nem koraszülött, csupán korához képest előrehaladott állapotban van.

(StoryTrender)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top