Baba

Feltartott kézzel ment oda a rendőrökhöz egy 2 éves kislány Floridában – videó

A felvétel villámgyorsan elterjedt a Facebookon, sokan nagyon felháborodtak rajta.

Futótűzként terjedt el a közösségi oldalakon egy felvétel, amelyen egy 2 éves kislány látható, aki feltartott kézzel közelít a rendőrök felé, akik letartóztatták a szüleit. A Floridában készült videó, amelyről ekkor még nem sokat lehetett tudni, óriási felháborodást váltott ki az interneten.

Nem sokkal később a floridai rendőrség közleményben ismertette az eset részleteit. A felvétel csütörtök délután készült. A rendőrök megállítottak egy autót, amelyben információik szerint egy bolti lopással gyanúsított pár ült. Mivel a rendőrökkel közölték, hogy az egyik gyanúsítottnál fegyver is lehet, kellő óvatossággal közelítették meg a helyzetet. Felszólították a bent ülő párt, hogy feltartott kézzel szálljanak ki. Mint kiderült, az autóban ült kétéves kislányuk és egyéves fiuk is. Mielőtt a rendőrök az autóhoz mehettek volna, a kislány kiszállt, és szüleit utánozva feltartott kézzel a rendőrökhöz sétált.

A rendőrök ekkor azonnal odaengedték az édesanyát a kislányhoz, és külön odafigyeltek rá, hogy a gyerekekkel megfelelően bánjanak. A rendőrség szóvivője közölte, nagyon elégedett azzal, ahogy az emberei kezelték a helyzetet. Nem sokkal később egy testkamerás felvételt is közzétettek, amely bizonyította a szóvivő által elmondottakat.

A rendőrség egyébként tényleg talált egy fegyvert az autóban. A szülőket letartóztatták, eljárás indul ellenük.

Kattints a lejátszáshoz!

(CNN)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top