Baba

Minden anya rémálma vált valóra a babaruhák kibontásakor

Igazi horrorként élte meg a 21 éves édesanya, amikor kilenchetes kisfia öltöztetése közben két gombostűt is talált az újonnan vásárolt babaruhában.

Azt állítja a 21 éves Ellie Grainger, hogy gombostűket talált a babaruhában, amit éppen kilenchetes gyermekére szeretett volna ráadni. Ellie elmesélte, hogy néhány hete vásárolt egy pizsamát kisfiának, de még túl nagy volt rá, ezért ki sem bontotta.

Nemrég döntött úgy, hogy kinyitja az M&Co áruházban vett babaruhát, és abban fekteti le aludni a kis Theót. „Lefektettem a pelenkázóra a kisfiamat, hogy ráadjam a pizsamát, eközben vettem észre, hogy a ruhácska egy része furcsán nyúlik. Két gombostűt is találtam a ruhában, de szerencsére Theo nem sérült meg. Nem szeretném, hogy más anyák kockáztassák gyermekük biztonságát” – mondta az anya.

Az áruházlánc az anya jelzésére sürgősségi vizsgálatot indított, és fájdalomdíjként 30 font értékű vásárlási utalványt küldtek neki, kérve, hogy a ruhákat, a csomagolást és a tűket juttassa vissza az áruházba.

A skóciai Mosstodlochban élő édesanya viszont azt szeretné, ha a többi szülő is tudna az esetről.

Az áruházlánc szóvivője elismerte, hogy ez biztos nagyon megrázó volt Ellie számára, és sajnálkozását fejezte ki az ügyben. „Szerencsére a hasonló esetek hihetetlenül ritkák, és megkönnyebbülés számunkra, hogy a kisbabája nem sérült meg” – mondta a szóvivő. „Megkértük Ellie-t, hogy küldje el nekünk a ruhát, a tűket és a csomagolást, hogy ezzel segítse az érintett gyártónál elrendelt sürgősségi vizsgálatot, aminek kimeneteléről őt is tájékoztatni fogjuk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top