Baba

Tízezrek látták, ahogyan kisminkeli magát a Down-szindrómás kislány – videó

A 7 éves Reese imádja édesanyja sminkkészletét, és őrületes önbizalma van.

Csaknem 40 ezren megosztották már egy missouri édesanya videóját a Facebookon, aki lefilmezte, ahogyan Down-szindrómás kislánya kifesti magát a tükör előtt.

A 7 éves Reese édesanyja, Nicole Atchison Wallace elmondása szerint félelmetes önbizalommal rendelkezik, és imádja a lányos dolgokat.

Reese a lányos lányok mintapéldája. Imádja a fodros ruhákat, a manikűrt és a pedikűrt, a bonyolult frizurákat és természetesen anyu sminkjét. Korábban többször is rajtakaptam, amint zsírkrétával próbálta meg kifesteni magát – még jóval azelőtt, hogy felfedezte magának a sminkkészletemet. Én magam nem sokszor festem magam, de amikor mégis, mellém ül, és minden mozdulatomat figyeli. De a YouTube-os sminkes videókat is imádja

– idéz az anyukát az ABC News.

Elmondása szerint a videó alá kizárólag pozitív hozzászólások érkeztek, bár voltak olyanok, akik sajnálták, hogy hagyja, hogy a gyerek a Chanellel játsszon.

Kattints a lejátszáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top