Baba

Gyűjtést szerveztek a férfinak, akinek a felesége belehalt a szülésbe

Egyedül kell felnevelnie a kislányt.

A coloradói Frederick Connie sohasem fogja elfelejteni november 30-át: ezen a napon lett édesapa – és sajnos ezen a napon veszítette el a feleségét is. A coloradói férfi várandós felesége csak januárra volt kiírva, november utolsó napján azonban erősen vérezni kezdett. Azonnal kórházba mentek, ahol az orvosok nehéz döntés elé állították Connie-t: vagy megműtik a feleségét, megmentve ezzel az életét, de kockáztatva a gyerekét, vagy azonnali császármetszést hajtanak végre rajta, amivel megmentik a gyereket, de veszélybe sodorhatják az anyát. Connie végül az utóbbi mellett döntött. Bár végül elvesztette a feleségét, azt mondja, nem bánta meg a döntését:

Örülök, hogy így döntöttem, mert ha Keyvonne túléli, a gyerek pedig nem, az életem végéig neheztelt volna rám. Tudom, hogyan érzett a gyerekkel kapcsolatban

– idézi az édesapát a Yahoo.

Facebook

Keyvonne egyébként a beavatkozás után még magánál volt, és képeken láthatta is a gyermeket. Néhány perccel később azonban rosszul lett, és szinte azonnal elhunyt.

A koraszülött kislányt még heteken keresztül a kórházban tartják. A babát jelenleg más édesanyák által adományozott tejjel táplálják. Az édesapa Angelique Keyvonne Connie-nak nevezte el őt, nagymamája és édesanyja után. Azt mondja, gondoskodni fog róla, hogy a kislány tudja, micsoda áldozatot hozott érte az édesanyja, és hogy mennyire szerette őt.

Connie anyagi helyzete nem éppen ideális, és most egy újszülött babáról és a felesége temetéséről is gondoskodnia kell. Kollégái emiatt gyűjtést szerveztek a kis család számára a Facebookon. A kitűzött 25 ezer dollárból eddig csaknem 14 ezer (~3,9 millió forint) jött össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top