Baba

Elárasztották a sisakos babák Chrissy Teigen Twitter-oldalát – fotók

Annak apropóján, hogy a modell kisfia is laposfej-szindrómával született.

Chrissy Teigen négy hónappal ezelőtt szülte meg második gyermekét. A kisfiúnál plagiokefáliát, vagyis laposfej-szindrómát állapítottak meg, ami azt jelenti, hogy enyhén deformált a koponyája, ezért egy ideig egy bukósisakhoz hasonló fejfedőt kell hordania, amely idővel korrigálja az elváltozást. Erről posztolt most néhány fényképet közösségi oldalain a modell/séf/tévésztár/anyuka. A képek alá azt írta, nem kell sajnálni a kisfiút, mert hamarosan kutya baja sem lesz, ráadásul nagyon aranyos a kis sisakban.

Ezzel nem tudunk vitatkozni:

Chrissy Teigen/Twitter

Chrissy Teigen Twitter-falát pillanatok alatt elárasztották a támogató kommentek. Mint kiderült, a követői közül többen is hasonló cipőben járnak, ami nem meglepő, hiszen a fent említett szindróma meglehetősen gyakori a babák között. Az anyukák egymás után osztották meg a fotókat sisakot viselő gyerekeikről. Némelyikük egészen elképesztő ötletekkel dobta fel a sisakot! Teigen külön bejegyzésben köszönte meg a képeket.

(BuzzFeed News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top