Baba

Hős rendőr segített a szülésben, az anya róla nevezte el a kisbabát

A rendőrnő örömében sírva fakadt, amikor közölték vele a hírt.

Hős rendőr segített világra hozni egy kisbabát kedd reggel az Egyesült Államokbeli Tennessee-ben. A mindenórás Bridgette Crumley éppen a kórházba tartott a férjével, mert úgy érezte, eljött az ideje. A méhösszehúzódások azonban olyan ütemben sűrűsödtek, hogy már útközben megindult a szülés. Az anyuka elmondása szerint már látta a baba feje búbját, amikor a férje az országút mellől felhívta a 911-et – írja a Yahoo.

Egy rendőrautó már a mentők előtt kiért a helyszínre. Az anyukát szerencséjére egy különösen elhivatott rendőrnővel hozta össze a sors: Sierra Reprogal maga segített világra hozni a gyereket. Hamarosan a mentők is megérkeztek, és kórházba szállították a kisbabát és az anyukát. Reprogal azonban ekkor sem hagyta magára a családot, még a kórházba is elkísérte őket.

A szülők végül úgy döntöttek, méltó emléket állítanak a hős rendőrnőnek, és Isabella Marie Crumley helyett Isabella Sierra-Marie Crumley-nak nevezték el újszülött kislányukat. Amikor a rendőrnővel közölték a hírt, az örömében sírva fakadt. Az édesanya egy közös fényképet is készített vele, amit feltöltött a Facebookra:

BryanBridgette Crumley/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top