Baba

Nem látszott az ultrahangon, hogy óriáscsecsemőt fog szülni – fotó

Garima Srivastava 37 éves kismama, aki november 19-én szült, kislánya 5,89 kilogrammal látta meg a napvilágot a nyugat-indiai Pune városában.

Az anyát sokkolta a hír, amikor két héttel a szülése előtt mondták el neki az orvosok kislánya valódi súlyát, addig teljesen átlagos, 3000 grammos magzatként beszéltek róla. Garima ennek ellenére azt mondta: „Nagyon boldog vagyok a lányom születésével. Szó szerint nagy meglepetés lett ő számunkra. Szerencsésnek érzem magam, hogy megkaptam őt.”

A szülés előtt Garima nem tudta, hogyan tudja majd világra hozni kislányát, de végül komplikációk nélkül lezajlott a szülés. Garima első kislánya csak 3 kilogramm volt, amikor megszületett, ő mégsem aggódik második kislánya súlya miatt.

Garima kislányaival és férjével

A kisbabának hivatalosan még nem adtak nevet, de szülei Aashvinek hívják, kilencéves nővérét pedig Kaashvinek. A 37 éves anyuka elárulta, hogy édesanyjától úgy tudja, ő is nagy baba volt, amikor megszületett. „Én 4,9 kilogrammal születtem, így nem aggódom lányom kövérségén, hiszem, hogy minden rendben lesz” – mondta az immár kétgyermekes anyuka.

Az óriásbébit végül császármetszéssel szülte meg Garima.

Story Tender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top