Baba

Már 15 hetesen önállóan úszott a víz alatt ez a kisbaba – videó

Nem rossz, ha egy gyereknek úszásoktató az édesanyja.

Alice Stroyan 25 éves úszásoktató és édesanya a kezdetektől fogva nagyon fontosnak tartotta, hogy kislánya megbarátkozzon a vízzel. Ezért aztán amint megkaptak néhány fontos védőoltást, elkezdték gyakorolni az úszást. Isla már 15 hetesen önállóan úszott a víz alatt – és nagyon gyorsan fejlődött. A kislány ma 3 éves, és 5 métert tud úszni önállóan, de édesanyja szerint napról napra javít a teljesítményén.

Elmondása szerint a baba csak pár napos volt, amikor már elkezdte hozzászoktatni a vízhez. Például úgy, hogy amikor fürdette, az arcára is öntött egy kis vizet. Amikor aztán a medencében kezdtek gyakorolni, kiderült, hogy a baba született tehetség. Egyévesen már önállóan úszott.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek korán elkezdjenek úszni tanulni: így nem félnek majd a víztől, ezt a képességüket egész életükben hasznosíthatják majd, ráadásul adott helyzetben életmentő is lehet ez a tudás

– nyilatkozta az édesanya, aki alig várja, hogy láthassa, hogyan fog úszni a lánya, amikor majd idősebb lesz.

A videóhoz kattints erre a linkre!

(Story Trender)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top