Baba

Nem ért rá a bébiszitter, gyerekével a hátán dolgozott a pincérnő – fotó

Extra műszakot kellett vállalnia, de a fiát nem tudta másra rábízni. Megoldotta.

Az anyák egyik legnagyobb aggodalma, hogyan lehet gyerek mellett munkát vállalni. Egy amerikai pincérnő most inspiráló példát mutatott mindenkinek.

A Tennesseeben élő Kori Dotson a 2 és féléves fiával a hátán szolgálta ki a vendégeket a Greenback Drug Store & Dinerben. A fotót az egyik vendég töltötte fel a Facebookra.

Azon a napon Greenback városában áramszünet volt, és szinte ellepték a vendéglőt az emberek. Dotsonnak extra műszakot kellett vállalnia, de a bébiszitter nem tudott segíteni neki. Így a pincérnő azt találta ki, hogy a fiával együtt fog dolgozni.

Szerencsére a főnökének sem volt ellene kifogása, mivel ő is anya, pontosan tudta, milyen helyzetről van szó. Így aztán Dotson felkötötte a hátára a majdnem 14 kilós Rhodyt, és nekilátott a munkának.

A fénykép azóta bejárta a netet, és rengetegen dicsérik az édesanyát. Sokan azt is megjegyzik, hogy biztosan jó lehet a munkahely is, ha gyerekkel együtt lehet dolgozni.

(Yahoo Lifestyle)

Fotó: Facebook/Kelly Gentry

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top