Baba

Megszületett Nagy-Britannia legnépesebb családjának 21. gyereke

A kis Bonnie kedden látta meg a napvilágot. A 43 éves „szupermama” azt mondja, most már tényleg nem vállal több gyereket.

Tovább gyarapodott Nagy-Britannia legnagyobb családja, kedden megszületett Sue és Noel Radford huszonegyedik gyereke – írja a Daily Mail online kiadása.

Fotó: Ken McKay / Shutterstock

Az újszülött kislányt Bonnie-nak nevezték el. Édesanyja alig 12 perces vajúdás után hozta világra az egészséges, 3,74 kilóval született csecsemőt. A baba és a mama jól vannak, másnap már haza is térhettek a lancashire-i Morecambe-ben lévő otthonukba. „Csodálatos élmény hazavinni egy babát, a család szó szerint összeverekedett azon, hogy ki ölelheti meg elsőként” – mondta a lapnak boldog anya.

Sue ennek ellenére azt mondta, férjével eldöntötték, hogy most már tényleg nem vállalnak több gyereket. „Bonnie-val teljessé vált a család” – jelentette ki a 43 éves kismama.

Sue nagyon fiatalon esett először teherbe, legidősebb gyereke, Christopher már harmincéves. Noel azt mondja, soha egy pillanatra nem bánták meg, hogy ennyi lurkót nevelnek: a ház mindig tele jókedvvel és nevetéssel, nincs egyetlen unalmas pillanatuk sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top