Baba

Ellopta a show-t a megválasztását ünneplő kongresszusi képviselőnő kislánya – fotók

Odakuporodott az anyja lába mellé – úgy látszik, kicsit unta a győzelmi beszédet!

Abigail Spanbergert a napokban, az amerikai félidős választásokon szavazták meg kongresszusi képviselőnőnek. A 39 éves nő azonban a politikai pálya mellett egy másik hivatás mellett is elkötelezte magát: három kislány édesanyjaként kell nap mint nap helytállnia. Ezt pedig most már a fél világ tudja, a győzelmi beszéde alatt ugyanis férje és gyermekei is jelen voltak.

Egyikük, a 4 éves Catherine kisebbfajta magánszámot adott elő édesanyja beszéde alatt. Miután Spanberger beszélni kezdett, a kislány eltűnt a pódium mögött, az oldalt állok pedig jól láthatták, hogy a kislány édesanyja lába mellé kuporodott le.

A megható jelenetet több jelenlévő is megörökítette. Néhány kép a Twitterre is felkerült, ahol óriásit futottak a fotók: százával érkeztek a lájkok, a hozzászólók pedig nem győzték dicsérni a politikusnőt, amiért ennyire emberi arcát mutatta a publikumnak.

WIN MCNAMEE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

WIN MCNAMEE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top