Baba

Durván összeharapdálta a 17 hónapos kislányt játszótársa a játszóházban

Egy életre nyomot hagyott a 17 hónapos kislány testén egy játszóházban eltöltött délután, egy kisfiú ugyanis durván összeharapdálta.

Tizenöt harapásnyommal a testén távozott a játszóházból a 17 hónapos Willow, akit testvéreivel együtt vitt el édesanyjuk az angliai Leedsben lévő The Little Beas nevű szórakoztató-központba. A kislány édesanyja, Becky egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy másik gyerek harapdálja éppen a lányát, úgy kellett róla lecibálnia. Ekkor már 15 harapásnyom borította kislánya testét, a fiúnak pedig tiszta vér volt a szája.

forrás: youtube

Becky megtalálta a „vérszomjas” kisfiú édesanyját is, aki bocsánatkérés helyett csak annyit mondott, hogy kisfia így szokta kifejezni, ha tetszik neki valaki.

A kislányt egyből kórházba vitték, ahol injekciókat adtak neki hepatitis B ellen és más fertőzések megelőzése miatt, de ez a kisebb baj. A nagyobb, hogy a kislánynak bőrátültetésre lesz szüksége az arcán, ahol négy durva sebet ejtett a kisfiú. További sebek borítják Willow testét: három a hátán, kettő az ujján, egy a fülén, a vállán és néhány a karjain. Az orvosok azt is megállapították, hogy a harapásnyomok két kisgyerektől származnak.

A játszóház képviselője hárította a felelősséget, mondván: a játszóház nem óvoda, náluk a gyerekek a szülők felelősségére vannak bízva.

Becky feljelentést tett, a rendőrség el is indította a nyomozást az ügyben, vizsgálva a kisfiú szüleinek büntetőjogi felelősségét.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top