Baba

Ennél menőbb babaváró partit nem lehet szervezni – videó

Egyre feljebb teszik a lécet a babaváró partit szervező szülők. Egy amerikai pár egy repülőgép közreműködésével tudta meg születendő gyermeke nemét.

Úgy látszik, a babaváró parti kötelező elemévé válik lassan a gyermekvárásnak, a családok szinte egymásra licitálnak akkor, amikor feltöltik a netre az ötletesebbnél ötletesebb videókat arról, hogyan leplezték le a születendő gyermek nemét.

A színes vizet locsoló tűzoltóautó ahhoz képest smafu, ahogy Shaun McBride és felesége megtudta második gyermekük nemét. A gördeszkás videóival egymilliós követőtáborra szert tevő Shaun McBride, azaz Shonduras és felesége egy repülőgép segítségével tudta meg, hogy lányuk vagy fiuk születik-e majd.

Forrás: instagram/shonduras

A videó elején sorra kérdezik az összehívott barátaikat arról, hogy mire tippelnek. A legtöbben meg vannak győződve arról, hogy a párnak lánya lesz, ugyanis Shaunnak hat nővére és egy lánya van, de titokban mindenki egy kisfiúban reménykedik.

Majd mindannyian kimennek az udvarra, és feltűnik a repülőgép. Többet nem is mondanánk, legyen meglepetés.

CafeMom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top