Baba

Tízmilliókat költöttek arra, hogy gyerekük lehessen, hármas ikreik születtek – videó

Egy-egy csokitortával ünnepelték a kicsik második születésnapját.

Rendhagyó születésnapot szervezett hármasikreinek Rebecca és David, akik nem kevesebb, mint 60 ezer fontot (~22 millió forintot) költöttek a lombikprogramra, hogy végre családjuk lehessen. A gyerekek második születésnapjára egy fotózást szerveztek, és mindhárom gyerek kapott egy-egy csokitortát – írja a Story Trender. A szülők azért fordultak a nyilvánossághoz, hogy más szülőket is bátorítsanak, akiknek hozzájuk hasonlóan óriási áldozatokat kell hozniuk a gyerekvállalás érdekében.

YouTube

A gyerekeknek ez volt az első születésnapi zsúrja, mivel az első születésnapjukon még nem voltak olyan állapotban, hogy ünnepelhessenek. Koraszülöttek voltak ugyanis, mindössze 29 hetesen, alig egykilósan születtek, emiatt sokáig komoly egészségügyi gondjaik voltak. Úgy tűnik azonban, ennek a korszaknak vége, úgyhogy idén végre felhőtlen volt a szülinap.

A szülők azt nyilatkozták, minden megtakarításuk ráment arra, hogy családjuk lehessen, de ez minden pénzt megért nekik. A hármas ikreken kívül van egy kisfiuk is, aki természetes úton született.

Kattints a videóhoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top