Baba

Nagyon cukin reagált a kozmetikai cég a sminkesnek öltöző kislány fotójára

Egy amerikai kislány egy ismert sminkmárka szakértőjének öltözött be egy különleges iskolai nap kedvéért, a fotója pedig hamar eljutott a céghez. Meg is lett az eredménye.

Cheyenne Temple mindössze hét éves, de úgy látszik, már egészen konkrét elképzelései vannak arról, hogy mihez szeretne majd kezdeni, ha munkába áll. Ezt meg is mutatta az iskolájában, ahol egy úgynevezett karriernapot szerveztek a gyerekeknek és megkérték őket, hogy öltözzenek fel aszerint, hogy mit szeretnének dolgozni felnőtt korukban.

Cheyenne-nek sem kellett több és anyukája, Samantha segítségével a népszerű MAC sminkesének öltözött be, profi sminkestáskával és a MAC sminkesei által hordott jellegzetes fekete pólóval.

Cheyenne Temple-nek határozott elképzelései vannak a jövőjéről (Fotó: Samantha Temple/Twitter)

A büszke anyuka persze azonnal feltöltött pár fotót kislányáról a Twitterre és annyit írt a képek alá: „csak nem a MAC legújabb alkalmazottja? Szerintem de!”

A történetnek itt vége is lehetne, ha a sminkcég egyik éles szemű munkatársa fel nem figyel a tweetre. A MAC ugyanis az alábbi üzenettel válaszolt Samatha fotóira.

„Fel van véve!!! Mire van szüksége a készletéhez?” – reagált a MAC egy szívecskés emojival kiegészítve az üzenetet.

Samantha persze reagált a kérdésre: „ha rajta múlna, akkor MINDENRE”. A MAC ezután annyit írt, hogy Samantha vegye fel velük a kapcsolatot privát üzenet formájában. Bár egyelőre még nem került fel újabb fotó az anyuka Twitter-oldalára, de gyanítjuk, hogy a kislány rövidesen egy szekérderéknyi sminkcuccal kezdheti meg a felkészülést a profi karrierjére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top