Baba

„Inkább nem” segített a terhes nőnek a cipekedésben a futár, a földszinten pakolta ki a bevásárlást – videó

Ilyen nincs, és mégis van.

Döbbenetes videót tett közzé Facebook-oldalán egy várandós londoni nő. Mivel már nagyon közel jár a szüléshez, Amy Natasha Botten úgy döntött, online végzi el a bevásárlást az Asda nevű üzleten keresztül, hogy ne kelljen felcipelnie a súlyos bevásárlószatyrokat második emeleti lakásához.

Most mégis erre kényszerült, az üzlet futára ugyanis a földszinten, a lépcső alján pakolta ki az egy hónapnyi bevásárlást – írja a Unilad. Amikor a nő megkérte a futárt, hogy segítsen neki, a férfi annyit mondott, hogy „inkább nem”, majd faképnél hagyta a kismamát. Ha ez még nem lenne elég, a futár a bevásárlószatyrokból is kifogyott, így a rendelés egy részét kézben kellett felvinnie a nőnek.

Facebook

Botten felvételt is készített a futárról. A nő akkor kezdett filmezni, amikor már ment néhány kört a bevásárlószatyrokkal, és alig kapott levegőt, kisfia pedig torkaszakadtából üvöltött az emeleten. A nő ekkor szembesítette a férfit azzal, hogy az lenne a munkája, hogy segítsen, de a férfit ez nem hatotta meg. Kipakolta a bevásárlás végét, majd angolosan távozott.

A nő bejegyzése óriási felháborodást keltett a Facebookon. Az eredeti poszt már 10 ezer megosztás felett jár, folyamatosan érkeznek alá a támogató hozzászólások, a történetet pedig a helyi sajtó is felkapta. Az Asda végül eléggé sajátos módon kompenzálta a szerencsétlenül járt Bottent: „stílszerűen” kiküldtek neki egy csokor virágot és egy üveg pezsgőt. A terhes nőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top