Baba

Szoptatás közben dobták ki a kismamát az ismert kávézóból

Kidobtak egy anyukát a Costa nevű kávézólánc egyik egységéből, miközben gyerekét szoptatta. Az indok az volt, hogy nem vásárolt semmit.

A 29 éves Kaley Riley azt állítja, kidobták őt és kisbabáját az angliai Penzance-ben lévő Costa Coffe-ból, mert nem vásárolt semmit, amikor leült az egyik asztalhoz. Bevallása szerint szeretett volna venni egy Chai Lattét miután megszoptatta kislányát, de az üzlet személyzete ezt nem hagyta neki, és kitessékelték a boltból.

Képünk illusztráció – forrás: pixabay

Az eljárást felháborítónak tartó nő elhatározta, hogy bojkottálja a kávézóláncot, és panaszt tett a vezetőségénél is. A Costa Caffe megvédte alkalmazottait, a nőnek pedig azt tanácsolta, legközelebb kérdezze meg az üzletvezetőt arról, hogy leülhet-e vásárlás nélkül. A nő nem fogadta el a választ, ami szerinte „érzéketlen” és „nem megfelelő”.

Az ügyet felkapta az internet is, az emberek többsége a kávézólánc mellett foglalt állást, szerintük is vásárolnia kellett volna valamit a nőnek, mielőtt leül szoptatni.

„Nagyon dühös voltam. Tizenhat hónapja szoptatok, és ha két hónaposan kerültem volna ebbe a szituációba, még idegesebb lettem volna. Nagyon sok megbélyegzést kap a szoptatás, pedig a szoptatást ünnepelni kell, nem megbélyegezni.”

Kaley-nak az fáj a legjobban, hogy a Costa Coffe mintha nem is akarta volna megérteni a problémáját, pedig a céget eddig szoptatásbarát vállalatnak ismerte meg, de a hozzáállásuk miatt ezek után bojkottálja a kávézót.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top