Baba

Imádni valóan védi újszülött tesóját a kisbaba – videó

Az alig másfél éves csöppség nem igazán akarta kiadni a kezéből nemrég született kishúgát.

Az amerikai Pennsylvania állam egyik kórházában készült az alábbi videó, amelynek főszereplői Henley, a „nagylány” és újszülött kishúga, Peyton. Henley-t a szülők Peyton mellé fektették, aki nem habozott, és hamar átkarolta a kis tesót. Később, amikor azonban az egyik ápoló el akarta vinni onnan az újszülött babát, Henley nagyon édesen jelezte, hogy ezt vele senki sem beszélte meg.

Amikor a nővér Peyton után nyúl, Henley megrázza a fejét, és gyanakodva méregeti a furcsa felnőttet. „Henley, elvegyük a babát?” – kérdezi a nővér, amire Henley kikerekedett szemekkel megrázza a fejét. Még hogy elvenni?!?

A nővér többször is újra megkérdezi, hogy felvehetné-e Peytont, sőt egy másik nő hangja is hallatszik, aki felteszi ugyanazt a kérdést, Henley azonban láthatóan egyre komolyabban ingatja a fejét, hogy hallani sem akar ilyesmiről.

Végül a felnőttek nagy nehezen megértik, hogy itt nekik nem osztottak lapot, ezért taktikát változtatnak. Megkérdezik Henley-t, hogy szeretne-e autózni egyet a kistesójával, amire válaszként apró bólogatás érkezik.

„Te vigyázol majd a testvéredre?” – kérdezi az egyik nő Henley-t, aki erre ismét bólint. Lehet, hogy néhány év múlva majd egymás haját tépik, mindenesetre ezek a testvérek láthatóan teljesen odáig vannak egymásért. Akárcsak az internetezők, akik szűk egy hét alatt több mint ötmilliószor nézték meg a cikkben is szereplő videót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top