nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
Ezért szoptatja még mindig az 5 éves kisfiát az anya

Ezért szoptatja még mindig az 5 éves kisfiát az anya

Szerinte amíg a gyerek sem akarja abbahagyni, semmi baj nincs ezzel, és nem kellene megbélyegezni azokat az anyákat, akik a megszokottnál tovább szoptatják a gyereküket.
NLCafé
f Ajánlom

Egy anya még mindig szoptatja az 5 éves kisfiát, és meg akarja mutatni a többi szülőnek, hogy az anyatejes táplálás egészen addig normális dolog, amíg a gyerek magától nem hagyja abba.

A Lancashire-ben élő Amy Hardcastle több fotót is közzétett, ahogy szoptatja Maxet, még olyat is, amikor mindketten a fürdőkádban vannak meztelenül.

A 27 éves nő meg szeretné szüntetni azoknak a nőknek a megbélyegzését, akik a megszokottnál hosszabb ideig szoptatják a gyereküket.

A kisfiú egyébként 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott, után nála is elkezdődött a hozzátáplálás. Édesanyja most már csak hetente néhányszor szoptatja Maxet, de egyelőre egyikük sem akarja ezt abbahagyni.

Amíg a fiú kisebb volt, nyilvános helyeken is megszoptatta a gyereket, de az ma már csak nagyon ritkán igényli, hogy az otthonukon kívül is anyatejet kapjon.

Az anya szerint egyébként a főemlősöknél addig tart a szoptatás, amíg meg nem jelennek az első maradandó fogak, ami embereknél nagyjából 5-6 éves korban történik meg.

(Mirror)

Megosztás Facebookon