Baba

Lekötözte és begyógyszerezte a gyerekeket a napköziotthon vezetője

Egy nap akár 7 órán át is az autós gyereküléshez voltak szíjazva a gyerekek. Egy rejtett kamera buktatta le a szörnyűségek elkövetőjét.

Kilenc gyerek veszélyeztetése miatt letartóztatták egy texasi napköziotthon tulajdonosát. A gyanú szerint a nő bezárta a gyerekeket, az autós gyerekülésekbe kötözte őket, valamint láz- és fájdalomcsillapítót adott nekik.

A 60 éves Rebecca Anderson azután bukott le, hogy az egyik 6 hónapos gyerek édesapja egy rejtett kamerát erősített az autós ülésre.

A felvételeken látszik, ahogy a nő kirángatja a kicsit az ülésből, és valamilyen anyagot fecskendez a szájába egy injekcióval. Azt is rögzítette a kamera, ahogy az előkéjénél fogva ráncigálja a gyereket.

A rajtaütés során a rendőrök rettenetes dolgokat találtak. Több gyerek a hálószobai gardróbba volt bezárva, a nyakuk körül pedig cipőfűzőszerű zsinór volt, amelyeket le kellett róluk vágni.

A nő bevallotta, hogy korlátozni akarta a gyerekek mozgását, és egy nap akár 7 órán keresztül is a gyerekülésekben tartotta őket. Azt is elismerte, hogy paracetamoltartalmú Tylenol gyógyszert adott nekik.

Andersont őrizetbe vették, 45 ezer dolláros óvadék mellett kerülhet szabadlábra.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top