Baba

Csodaszép fotósorozattal ünnepelte vetélése utáni újabb babavárását

Hatalmas traumán esett át a 28 éves nő, de talpra állt, mert egy váratlan terhesség újra reményt adott neki.

Chelsea Karr szeptemberre várja második gyermekét, de örökre emlékezni fog arra az „alvó angyalkájára”, akit tavaly októberben, 24 hetes terhesen veszített el korai placentaleválás következtében.

A tragédia után 2 hónappal teljesen sokként érte a massachusettsi anyukát és férjét, Hollist – akiknek már van egy 3 éves kisfiuk –, hogy újra babát várnak. „Megrémültem. Tudtam, hogy a testem már készen állt, én viszont érzelmileg még nem. Még mindig az elhunyt kislányunk járt a fejemben” – vallotta be a 28 éves nő, aki egészen a 33. hétig várt arra, hogy megossza barátaival a gólyahírt, illetve bevállaljon egy kismamafotózást.

Forrás: FoxNews

A fotósorozat egyik erőteljesen és egyben csodaszép képen Chelsea testhez simuló, hosszú fehér ruhát visel, mögötte pedig szivárvány színeiben pompázó füstbombák repülnek az ég felé, szimbolizálva a születendő „szivárványbabát” (azaz a vetélés utáni terhességből születő kisgyereket, aki reményt ad egy boldog újrakezdésre, akár a vihar, eső után előbukkanó szivárvány).

Ahogy közzétette a babavárós fotókat és megható történetét a közösségi oldalán, több százan írtak neki támogatásukról biztosítva. „Tabu dolog egy baba elvesztése. Örülök, hogy a történetemmel segíthettem azokon a nőkön, akik hasonló traumán estek át, és ezek után talán nyíltabban tudnak beszélni az őket ért veszteségekről” – vallotta be Chelsea.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top