nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
Csodaszép fotósorozattal ünnepelte vetélése utáni újabb babavárását

Csodaszép fotósorozattal ünnepelte vetélése utáni újabb babavárását

Hatalmas traumán esett át a 28 éves nő, de talpra állt, mert egy váratlan terhesség újra reményt adott neki.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Chelsea Karr szeptemberre várja második gyermekét, de örökre emlékezni fog arra az „alvó angyalkájára”, akit tavaly októberben, 24 hetes terhesen veszített el korai placentaleválás következtében.

A tragédia után 2 hónappal teljesen sokként érte a massachusettsi anyukát és férjét, Hollist – akiknek már van egy 3 éves kisfiuk –, hogy újra babát várnak. „Megrémültem. Tudtam, hogy a testem már készen állt, én viszont érzelmileg még nem. Még mindig az elhunyt kislányunk járt a fejemben” – vallotta be a 28 éves nő, aki egészen a 33. hétig várt arra, hogy megossza barátaival a gólyahírt, illetve bevállaljon egy kismamafotózást.

Forrás: FoxNews

A fotósorozat egyik erőteljesen és egyben csodaszép képen Chelsea testhez simuló, hosszú fehér ruhát visel, mögötte pedig szivárvány színeiben pompázó füstbombák repülnek az ég felé, szimbolizálva a születendő „szivárványbabát” (azaz a vetélés utáni terhességből születő kisgyereket, aki reményt ad egy boldog újrakezdésre, akár a vihar, eső után előbukkanó szivárvány).

Ahogy közzétette a babavárós fotókat és megható történetét a közösségi oldalán, több százan írtak neki támogatásukról biztosítva. „Tabu dolog egy baba elvesztése. Örülök, hogy a történetemmel segíthettem azokon a nőkön, akik hasonló traumán estek át, és ezek után talán nyíltabban tudnak beszélni az őket ért veszteségekről” – vallotta be Chelsea.

(via)

Megosztás Facebookon