Baba

Megható! Ezért viselt az apa női ruhát kisfiai iskolai ünnepségén

A kétgyermekes, egyedülálló apuka tette garantáltan megkönnyeztet!

Megható jelenetet vettek videóra az egyik thaiföldi iskolában. Egy egyedülálló apuka, Csatcsaj „Sam” Panuthaj egy rózsaszín női ruhában jelent meg kisfiai, a 3 éves Imsome és az 5 éves Ozone anyák napi ünnepségén.

A thaiok anyák napi ünnepségén, amit augusztus 12-én tartanak, a gyerekek térdre ereszkednek az édesanyjuk lába előtt, ezzel fejezve ki hálájukat azért, amit értük tett. Mivel a kétgyermekes Panuthaj és neje elváltak, az asszony pedig Európába költözött, a férfi nem akarta, hogy anyjuk távolléte miatt a gyerekei kirekesztve érezzék magukat az anyák napi ünnepségből. A thai férfi ezért női ruhába bújt, és így vett részt az eseményen.

Panuthaj egyik ismerőse, Szukom készítette a felvételt, majd kiposztolta a Facebookra. A videó szélsebesen terjedt a neten, és már több mint 6 millióan látták. Szukom a képeit is közzétette a közösségi médiában „2018 legjobb anyukája” felirattal.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top