Baba

Ezért tanítsd meg a gyerekednek, hogy ne egyen a földről

Eléggé megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire kell a gyereket óvni, ennek egyik sarkalatos kérdése a földön található dolgok megevése.

Az egyik legnagyobb kritika, amit a modern szülőségről hallani, az, hogy túlságosan is óvják mindentől a gyereket. Persze mindig van kivétel, lazább szülőket is találni. Azonban Milly Smith blogger és gyereke esete azt mutatja, nem mindig baj, ha kicsit túlféltjük néha a babánkat.

Milly az Instagramon osztott meg fotót és megjegyzést arról, miért nem engedi meg soha, hogy fia, Eli a padlóról egyen. A nő, aki nyíltan beszél arról, hogy különböző gyógyszereket szed fizikai és mentális egészsége érdekében, az után figyelmeztette a többi szülőt, hogy Eli az egyik, a földre leesett gyógyszerét megtalálta.

„Elinek azt tanítottuk, hogy semmit se vegyen a szájába, amit a padlón talál, még akkor sem, ha tudja, hogy az édesség. Kétszer meg kell néznie, mi az, mi pedig megerősítjük abban, ha ehető. A fiam a pajzsmirigy-rendellenességemre szedett gyógyszert találta meg, és rögtön megmutatta nekem. Ha lenyelte volna, akkor most a sürgősségin lennénk.”

Cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top