Baba

Kritizálták az anyát, mert fia női papucsot viselt – így reagált

Egy idegen fennakadt azon, hogy női papucsot visel a kisfiú, de édesanyja jól kezelte a helyzetet.

Amikor Michaelle Kinney rápillant az alábbi, kisfiáról készült fotóra, azt látja, hogy a kezében egy játék autót tartó Keith hamarosan 7 éves lesz. Azonban egy vadidegen nő figyelmét más keltette fel a minap a kisfiú kinézetében. Észrevette ugyanis, hogy Keith női papucsot visel, majd félhangosan azt mormogta, hogy a kisfiúk nem viselnek lányruhát, és hogy milyennek kell lenniük.

Michaelle később a Facebookon reagált a történtekre:

„A tegnapi napunk elég hektikus volt, rohannunk kellett. Keith gyorsan kölcsönkérte a papucsomat, mivel az volt elöl, az övét pedig nem tudta felvenni, mert előtte nem sokkal lehányta, és még száradt a tisztítás után.”

Másnap viszont a fiú újra megkérdezte anyjától, hogy felveheti-e a papucsot.

„Újra igent mondtam anélkül, hogy végiggondoltam volna, hogy ez a világ tele van kegyetlen s*ggfejekkel. A fiam rám nézett, és azt mondta: Fáj, amikor az emberek csúnyákat mondanak rólam, mert női papucsot hordok, de szeretem a cipőidet, anya.”

Michaelle elmondta fiának, hogy nem számít, hogy mások mit gondolnak róla, amíg boldog, és komfortosan érzi magát.

„Elmagyaráztam neki, hogy az apja és az én iránta érzett szeretetem soha nem fog változni, teljesen mindegy, milyen cipőt vagy ruhát visel, milyen játékokkal játszik, vagy mit szeretne tenni az életében.”

Az anya az ítélkező idegennek pedig ezt üzente: 

„Ha nem te szülted vagy neveled a gyerekem, akkor tartsd meg véleményed magadnak, mert süket fülekre fog találni addig, míg a fiam nem hallja.”

Cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top