Baba

Halva született fiára hasonlító, élethű baba nyugtatja meg az anyát

Fél évvel ezelőtt elvesztette gyermekét, azóta poszttraumás stressz szindrómában (PTSD) szenved, de élethű babája megnyugtatja az anyát.

Taylor Kellie gyermeke hét hónappal ezelőtt halva született. Az anya azóta PTSD-vel és súlyos szorongással küzd. A nő saját YouTube-oldalán megrázó videóban mesélte el gyermeke elvesztését. Nem sokkal később az élethű babákat készítő Aliyah Reborn World készítője Kellie születésnapjára küldött egy babát. A nő ennek kicsomagolását is érzelmes videóban örökítette meg. Könnyek között ragadta magához a babát, aki állandó társa lett.

„Sokan azt hiszik ezekről az élethű babákról, hogy hátborzongatóak, de hihetetlen terápiás előnyeik vannak. Én magammal viszem a munkahelyemre is, és csak tartom őt a karomban. Otthon körbejárom vele a szobát, látva a fiam dolgait, és megnyugszom, örömet érzek. A baba nem helyettesíti a kisfiamat, még mindig csak egy játékfigura, de számomra a legnagyobb terápiás segítséget jelenti.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top