nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
Extrém szoptatós pózok, amiket nem tanítanak a csecsemős nővérek

Extrém szoptatós pózok, amiket nem tanítanak a csecsemős nővérek

Amikor felkészülsz a szoptatásra, a csecsemősök jó esetben elmondják, hogy tudsz oldalt fekve vagy ülve szoptatni. Az alábbi képek azonban bizonyítják, hogy az élet ennél sokkal kreatívabb helyzetek elé állít anyaként.
K.G.
f Ajánlom

Fél kézzel, fél lábon, guggolva… akárhogy, akármilyen pózban képes vagy megszoptatni a babát, ha épp sír az éhségtől. Ilyen az anyai ösztön, nem bírja hallgatni, hogy éhezik a gyermek, úgyhogy ha épp a vécén ülve, akkor úgy, ha fejen állva, akkor meg úgy fogja szoptatni a csemetéjét.

Azért van persze a képek között olyan extrém szoptatás is, amit inkább ne utánozz le, ha nem vagy profi jógás, mert még a végén ráesel a gyerekre. Mindenkinek balesetmentes szoptatást kívánok!

 

When too much fun in the sun means you have to choose between taking a nap, keeping the fun going, and eating… You just do it all! Lol #Repost @womb2move ・・・ “Look Ma no hands” Had to share this blissful photo of 📷 @nurturingnova 💜🌞💜 Thanks @stopcensoringmotherhood for sharing! #happybaby #bliss #normalizebreastfeeding #normalisebreastfeeding #parenting #geelongmums #melbournemums #breastfeeding #summervibes #enoughwinteralready #prenatalyoga #womb2move #fourthtrimester #motherhood • • • • #yoga #prenatalyoga #postpartumyoga #postpartum #postpartumbody #yoga4life #wisewomen #childbirth #breathe #doula  #sanantonioyoga #sanantoniowellness #sanantonio #generations  #family

Doula•Yogini•Healer (@yogamayabirth) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2018, időpont: 8:39 (PDT időzóna szerint)

 

Minerva at the park always wants to eat and run off to play at the same time 😂

Brittany Marsh (@brittbrownmarsh) által megosztott bejegyzés, Aug 10., 2017, időpont: 7:29 (PDT időzóna szerint)

 

“No matter what, boobs on demand!” #bwdbf #wedothis #gymnurstics #toddlernursing

Black Women Do Breastfeed (@bwdbf) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2016, időpont: 10:34 (PST időzóna szerint)

Megosztás Facebookon