Baba

Egy anyuka bebizonyította, hogy az anyatej nem csak fehér lehet

Az egész internetet meglepte a fotó, amit egy anyuka a háromféle különböző színű anyatejéről töltött fel.

Sokszor még az anyukák maguk sincsenek tisztában azzal, hogyan is néz ki saját anyatejük. Egy kétgyermekes anyuka és szoptatási tanácsadó, Elisabeth Anderson-Sierra bebizonyította, hogy az anyatej bizony gyakran távol áll attól az elképzeléstől, ami legtöbbünk fejében él.

Az édesanya egy olyan fotót töltött fel a Facebookra, amin három üvegben három különböző színű anyatej áll – az egyik kékes, a másik rózsaszín, a harmadik fehér. Azt mondja, mindet ugyanazon a napon fejte ki, ugyanabból a melléből.

Hogy mi áll a színek hátterében? A kékes elszíneződést azt okozhatja, hogy nem került elég zsír a tejbe – ez az elváltozás főleg az első cseppekre jellemző. A piros szín felbukkanásakor sem kell megijedni: vér azért kerülhet a tejbe, mert elpattant egy hajszálér, vagy mert megsérült a mellbimbó. Sőt, az anyuka szerint a különböző színű ételek is befolyásolhatják az anyatej színét.

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top