Baba

Észre sem vette, hogy terhes, aztán egyszer csak ikreket szült

A 21 éves lánynak fogalma sem volt róla, hogy babát vár.

Egy fiatal anyuka élete legdurvább sokkját kapta, mikor az éjszaka közepén kiment a vécére, és váratlanul ikreket szült. Beth Bamford, egy 21 éves brit lány azt mondja, fogalma sem volt róla, hogy terhes.

A lány – aki egyébként már két, egy 2 és egy 3 éves kisgyerek anyukája – azt állítja nem volt kimaradt menstruációja, és többet sem evett a szokásosnál. Ami feltűnt neki, az egy kis súlyfelesleg és a partnerével való együttlétek alatti fájdalom volt – ezek miatt azonban nem fordult orvoshoz.

Márpedig Beth várandós volt, ráadásul ikrekkel. Erre azonban csak az utolsó utáni pillanatban eszmélt rá. „Azt hittem, vécére kell mennem, aztán kijött az egyik baba. Hívtam a mentőket, akik azt mondták, még a méhlepényt is nyomjam ki, de ehelyett még egy baba jött!” 

A dolog azért nem ment ilyen könnyen: a második kisbaba farfekvéssel született, és nem is lélegzett, miután a világra jött. A lányra a partnere talált rá a mosdóban, ekkor pedig már a mentők is úton voltak. Azt azonban senki nem hitte el neki, hogy nem tudott arról, hogy várandós, ráadásul két korábbi terhesség után. Mára az anyuka és az ikrek is jól vannak, a kérdés azonban még mindig nincs megválaszolva: hogy nem tűnt fel neki 37 héten át, hogy gyereket vár?!

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top