Baba

Bingónyereményből indította be a lombikbébiprogramot egy pár

A meddőséggel küzdő párhoz végre odapártolt a szerencse: először egy bingónyereménnyel, majd ikrekkel ajándékozta meg őket a sors.

Jaylyn Hosburgh és férje, Maxwell már 7 éve próbálkoztak a gyermekvállalással. Túl voltak kétévnyi természetes próbálkozáson és két mesterséges megtermékenyítésen is, ám egyik sem jött össze nekik. A kanadai páros épp feladta volna, mikor a nő édesanyja nyert a bingón.

Hogy hogy jön ez ide? Mikor Jaylyn édesanyjának bejött a találata, 24 ezer dollárt nyert, amit nem volt kérdés, mire áldoz: az egészet a fiataloknak ajándékozta, hogy próbálják meg harmadszorra is a lombikbébiprogramot. Ezúttal pedig végre összejött a dolog, és a párból mára egy ikerpár boldog szülei lettek, akik büszkén viselik a 15-ös számot – azt a számot, amivel nagymamájuk „megnyerte őket” a bingón.

„Mi is benne voltunk egy negatív spirálban, és azért osztottuk meg a történetünket, hogy reményt adjunk az embereknek. A meddőség még mindig tabutémának számít” – fűzte a történetükhöz az anyuka.

abcnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top