Baba

Taco, Netflix, bébirugások: ilyen egy élethű kismamafotó

Yvonne Villegas-Vasquez a hercegnős ruhákban pózolás helyett a terhesség mindennapi oldalát szerette volna bemutatni, és szerencsére ehhez egy jó partnert is talált Sonia Garcia személyében.

Bár a kismamafotózásról a legtöbb anyukának még mindig a fehér és rózsaszín csipkébe csomagolt pocakok jutnak eszébe, szerencsére egyre jobban terjednek a világban a „lazább” kismamafotózások is, amelyek a terhesség vicces vagy szimplán hétköznapi oldalát igyekeznek bemutatni. Utóbbi kategóriába illik a Sonia Graciával készített fotósorozat is, amelyen a fiatal nő azt csinálja, amit a legjobban szeret: tacót eszik, miközben Netflix-sorozatokat néz.

A fotózáshoz egy vicces poló is készült nutella, taco és babarugások felirattal. A harmadik gyerekét váró kismamának saját elmondása szerint nagyon jó élmény volt a fotózás.

Sonia visszafogott típusnak tartja magát, aki nem szereti a feltűnősködést. Ezért is tudott ellazulni egy olyan fotózáson, ahol a saját lakásában, hétköznapi tevékenységek közepette örökítették meg.

(Forrás: The Stir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top