Baba

Gyerekekkel együtt akarta elvinni a kocsit a tolvaj

Megpróbálta ellopni az autót a benne ülő gyerekekkel együtt egy férfi, de az anya arcon lőtte a kocsi- és gyerektolvajt.

Nem jutott messzire az autóval az a 36 éves férfi, aki az alatt akarta ellopni a texasi Michelle Booker-Hicks autóját, mikor tankolás után épp bement fizetni a dallasi benzinkút shopjába. A kétgyermekes anyuka látta, ahogy a férfi kinyitja a kocsija ajtaját, majd beül a volán mögé.

Michelle egyből visszaszaladt a kocsihoz, sikerült beülnie a hátsó ülésre, ahol ott ültek 2 és 4 éves fiai is. Az anyuka először szép szóval kérte a férfit, hogy szálljon ki a kocsiból, de az inkább beindította a motort és gázt adott.

A nő ekkor előrenyúlt, és kikapta a kesztyűtartóban lévő pisztolyt, amivel fejbe lőtte a férfit. A tolvaj az arcán sebesült meg, és egy kerítésnek hajtott a kocsival.

Michelle szerint ő nem gyilkos, csak a gyerekeit védte. Az incidenst mindenki túlélte, a gyerekek és Michelle ugyanúgy, mint a férfi, akit az arcán talált el a lövedék.

A rendőrök letartóztatták és kórházba vitték a tolvajt, teljesen fel fog épülni. Várhatóan emberrablás és autólopás miatt kell majd bíróság elé állnia.

Fox News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top