Baba

Vajúdás közben sminkelt, kiakadt a net

„Egy kis csillogást” akart adni a megjelenéséhez.

A 22 éves Lee Ann Jarrell vegyes reakciókat váltott ki az internet népéből, mikor vajúdás közben órákat töltött azzal, hogy tökéletes sminket varázsoljon magának.

Lee Ann egyébként – annak ellenére, hogy a férje szerint mindenhogy gyönyörű – már eddig sem volt hajlandó smink nélkül elhagyni a házat, ezért mindennap ötkor kelt, hogy a kétórás sminkelés beleférjen a napjába.

Ezért, amikor közeledett a szülés napja, tudta, hogy tökéletesen szeretne kinézni a fotókon. Már órákkal a szülés megindítása előtt elkezdett a szemöldökén dolgozni, majd a szülőszobai csomagba összepakolta a 20 ecsetes sminkkészletét, és a helyszínen hozzálátott az akcióhoz.  

Lee Ann akkor még azt mondta, hogy így a lányának is meg tudja mutatni, milyen fontos, hogy az ember jól nézzen ki, és így kellőképpen magabiztos legyen. Azóta azonban nagyot fordult a világ: mióta anya lett, a fiatal nő megtanulta elfogadni a természetes megjelenését, és már úgy gondolja, hogy az anyaság sokkal fontosabb, mint hogy mindig tökéletesen fessen. Ugyanakkor nem bánta meg, hogy a szülőszobán végigsminkelte a vajúdását:

Semmi rossz nincs abban, ha valamit a saját magad kedvéért teszel meg, nem hiúsági vagy önző dolog volt. Jól bántam magammal, szerettem magamat, és ez olyasmi, amit a lányomnak is szeretnék átadni.

(via DailyMail)

Kiemelt képünk: Lee Ann Jarrell/Instagram.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top