Baba

Egy szál csillámban mutatják meg meztelen testüket az anyukák

Testalkattól, méretektől és kilóktól függetlenül ugyanúgy ragyognak.

A pozitív testkép üzenetét akarják terjeszteni azok az ausztrál anyukák, akik teljesen meztelenül, testüket mindössze színes csillámfestékkel takarva fotóztatták magukat.

A fotózás három barátnő, Bonnie, Penny és Roseanna ötlete volt. 

„Az első, 2016-os csillámos fotózás előtt az egyetlen ember, aki felnőtt életem során teljesen meztelenül látott, a férjem volt – mesélte Bonnie. – A fotózás idején épp hogy befejeztem a kisfiam szoptatását. A testem megint megváltozott, és nagyon lelkesített az ötlet, hogy csillámot dörzsöljek a testemre és élvezzem a szépségét.”

(Forrás: Jill Kerswill)

Miután a képeket feltöltötték az internetre, a reakciók elsöprően pozitívak voltak. Azóta a három barátnő szerte Ausztráliában szervez hasonló fotózásokat, ahol a legkülönfélébb alkattal és méretekkel rendelkező nők láthatják viszont varázslatos műalkotásként a testüket.

„A legtöbb résztvevő csendes és tartózkodó az elején. Ám amint előkerül a csillám, és meglátják magukat a tükörben, látod az átváltozást. Áradni kezd belőlük az önbizalom, és a mosolyuk mindent elárul” – mondta Bonnie.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top