Baba

Ismét babázna Görbicz Anita

Férjével szeretnének a most 3 éves Boldizsárnak kistestvért, bár egy ideig még aktívan sportolna a kézilabdázó.

Görbicz Anita kisfia 2015 júniusában született meg, majd idén márciusban a sportolónő bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól, mert több időt szeretne a családjával tölteni.

A kézilabdázó és Vincze Ottó volt válogatott focista kisfia már 3 éves, és azt szeretnék, hogy Boldizsárnak kistestvére is legyen – írja a Blikk a Családvarázs című műsor nyomán.

Görbicz azt tervezi, hogy még legalább egy évig aktívan sportol – jelenleg még Győrben kézilabdázik –, viszont azt nem szeretnék, hogy nagy legyen a korkülönbség a testvérek között.

A klasszis kézilabdázó egyébként bevallotta, hogy Boldizsár nagyon megváltoztatta, sokkal türelmesebb lett a civil életben és a pályán is, szinte semmi keménység nincs már benne.

Otthon ő az engedékenyebb szülő, amiben az is közrejátszott, hogy amikor szülés után visszament játszani, Vincze Ottó marad otthon a kisfiukkal, így neki kellett szigorúbbnak lennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top