Baba

Ezt a babát az apukája szoptatta meg először

Emberi találékonyság, nem a természet csodája.

Ahogyan a legtöbb születéstörténet, úgy April Neubauer meséje sem úgy valósult meg, ahogy várta vagy gondolta volna. Aprilt ugyanis preeklampsziával diagnosztizálták, és mivel veszélyesen magas volt a vérnyomása, burokrepesztéssel megindították a szülést, mielőtt valami komolyabb baj történt volna.

April és férje azonban ragaszkodtak az aranyórához és a szülés utáni azonnali bőrkontaktushoz, és ebben nem akartak megalkudni. Szerencsére nem is kellett. Aprilnek sajnos rohamai lettek a szülés alatt, így sürgősségi császármetszést kellett rajta végrehajtani, így férje, Max nem is lehetett vele ott a műtőben, amikor pedig Rosalia megszületett, az édesanyját még stabilizálni kellett.

Fotó: Maxamillian Neubauer/Facebook

Így jött az egyik nővér kreatív ötlete, hogy ez esetben az apuka „szoptathatja meg” a kislányt.

Fotó: Maxamillian Neubauer/Facebook

Maxre bimbóvédőt tettek, melybe egy fecskendőben tápszert csatlakoztattak egy vékony kis csövön keresztül, majd a kezébe adták Rosaliát, aki boldogan szopni kezdett.

Fotó: Maxamillian Neubauer/Facebook

Mostanra mindannyian jól vannak. „Szerintem az anyjáét jobban szereti, de bármikor megismételném” – meséli a büszke apa.

(via CafeMom)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top