Baba

Ilyen az, amikor az apukák lesznek terhesek

A terhesség alatti fotózás egyre divatosabb, az apukák pedig természetesen most is humoruknál vannak, és saját magukat is beöltöztetik kismamának.

Hála a közösségimédia-oldalaknak, most már ezer felületük van az apukáknak arra, hogy tevékenyen részt vegyenek a várandósságban a képeikkel is. Láthatjuk őket, ahogy a kismama hasára teszik a kezüket a fotókon, pózolnak az anyukákkal, lelkesen tartják a kiscipőket a fotózásokon. Aztán van, amikor kicsit elgurul a gyógyszerük, és kitolják a hasukat, hogy úgy nézzen ki, mintha ők is terhesek lennének. Az igazán elkötelezett apukák még a mellüket is kitömik, hogy élethű legyen, és valóban, néha megtévesztőek a képek, mi pedig jókat derülünk magunkban rajtuk.

Persze a terhes apukáknak fogalmuk sincs, hogy milyen az, amikor 9 hónapig növekszik az ember méhében egy élet, de azért jó látni, hogy ilyen viccesen és kedvesen ünneplik azt, hogy ők is szülővé válnak.

 

Caught mom and dad off guard 😂 #countdowntokendall #dadspregnant? #momspregnant? #bigbrotobe

Kayleb C. Neth (@kaylebs_world) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2017, időpont: 3:37 (PDT időzóna szerint)

 

Ya te queremos conocer ❤#pregnantdaddy #babyandrés @sergioandres1794

Laura Barrero (@lauma03) által megosztott bejegyzés, Júl 23., 2017, időpont: 4:37 (PDT időzóna szerint)

 

Als Papa immer dicker wurde…😅 #pregnantdaddy #dickbauchdienstag #schönwars #biszumnächstenmal ❤

Tabea (@moonpie_mom) által megosztott bejegyzés, Ápr 18., 2017, időpont: 3:09 (PDT időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top