Baba

Nagylelkű gesztust tett az anyuka exe új barátnője felé

Ugyanúgy szereti a fiát, és mindent megad neki, amikor náluk van. Ezzel indokolta egy ausztrál anyuka, hogy volt férje barátnőjét is megajándékozta anyák napján.

Bár a legtöbb mozaikcsaládban inkább kölcsönös féltékenység dúl, mintsem egymás értékeinek elismerése, de azért olykor az utóbbira is akad példa. Egy ausztrál anyuka kedves ajándékcsomagot állított össze volt férje barátnőjének anyák napjára, azért, hogy megköszönje neki a fiáról való folyamatos gondoskodását. A csomagba sampont, testápolót, körömlakkot, gyertyát és egy bögrét is rakott.

Nem véletlen, hogy a szokatlanul nagylelkű gesztusra felfigyelt az internet, és mindenki elismerését fejezte ki az anyukának. Sally pedig elmondta, hogy nem volt mindig ilyen jó a kapcsolata férje barátnőjével.

Kisfiuk mindössze 10 hónapos volt, amikor az új barátnő képbe került, és azt is nehéz volt megemésztenie Sallynek, hogy férje végül elhagyta őket az új nőért. De mint mondja, mostanra sikerült túllépnie a történteken, és most már csak az a fontos számára, hogy kisfia jó kezekben legyen amikor a férjééknél van.

És az új partner szerencsére jó pótanyukának bizonyul, Sally szerint ugyanannyira szereti a fiát, mint ő.

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top