Baba

50 gyereket nevelt fel ez a nő

Van, akinek egy is sok, más ötven gyerekig meg sem áll.

A 78 éves Noelene Lever életét a gyereknevelésre tette fel. 20 éves volt, amikor első gyermeke megszületett, majd még négy követte. 36 éves korában tragikus hirtelenséggel elvesztette a férjét, és egyedül maradt a gyerekekkel. Ausztráliába költöztek, ahol Lever heti 5 napban dolgozni kezdett egy gyermekjogi szolgálatnál, hétvégenként pedig egy gyerekkórházban segédkezett.

„Nyolc gyerek volt az ellátásom alatt, én voltam rájuk egyedül, de nem bántam mindaddig, amíg volt mit enniük, és mosolyt láttam az arcukon. Ez az életem, szeretem, amit csinálok, hogy segíthetek a gyerekeken.”

Lever otthonába is befogadott számos gyereket. Volt olyan is gyermekei barátai közül, aki azt mondta, sokkal szívesebben tölti náluk az időt, mint saját otthonában.

A nő 70 éves korában visszavonult, Walesben él, de azóta is sok gyerek jár hozzá látogatóba, nemrég pedig elnyerte a dél-walesi Év édesanyja címet is.

 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top