Baba

Imádja a net az anyukát, aki 2 évvel a szülés után is terhesnadrágot hord

Elképesztően nagyot ment egy anyuka videó-blogbejegyzése arról, miért nem vált még meg a kismamanacitól.

A vásárlás a legtöbb nő számára igazi tortúra, hát még akkor ha az embernek még nem sikerült leadnia a terhesen felszedett kilókat. Tiffany Jenkins háromgyermekes édesanya is ebben a cipőben jár – vagyis ha egész pontosan akarunk lenni, 2 éve csakis leggingsben, mióta legkisebb gyerkőce megszületett.

Az anyuka videoblogján osztotta meg vásárlással kapcsolatos tapasztalatait, a netes anyukaközösség pedig valósággal piedesztálra emelte érte. „Két éve először ma elmentem vásárolni. Ez volt életem legrosszabb élménye – kezdi Jenkins. – Két éve csak cicanadrágot hordok, mert a farmerok börtönök, és semmi nem jön már rám. Felpróbáltam 29 nadrágot, de egyik sem volt kényelmes.”

Tiffany Jenkins (@jugglingthejenkins) által megosztott bejegyzés,

A konklúzió: az anyuka marad a terhesnadrágnál, amiben kényelmesen elfér a posztterhes pocak. Még a férje ingei és boxeralsói is szóba jöhetnek, de a vásárlással egy időre biztosan felhagy. És ebben nincs semmi szégyellnivaló. 

 

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top